11. MAVRIČNE IGRARIJE SO USPELE!

V soboto, 4. junija smo po dveh letih ponovno organizirali Mavrične igrarije na igrišču in v okolici vrtca. S koračnico nas je prebudil Papirniški pihalni orkester Vevče, zaplesali so najmlajši plesalci v spremstvu izkušenih plesalcev Folklorne skupine Dolsko, nagovorila pa nas je pomočnica ravnatelja Zdenka Peklaj. Obiskala sta nas tudi ravnatelj Gregor Pečan in podžupanja Občine Dol pri Ljubljani mag. Nika Rovšek.
Otroci, ki bodo jeseni začeli obiskovati osnovno šolo, so prinesli mavrično zastavo v spremstvu maskot Mavričke in Mavrička ter jo s pomočjo hišnika Stanka slovesno izobesili  pred vrtcem. S tem so bile 11. Mavrične igrarije odprte in lahko smo začeli uživati na različnih delavnicah, za dobro voljo pa so poskrbeli tudi krasni dobitki na kolesu sreče in najboljše palačinke. Starši pa so se pocrkljali s kavico.
Zahvaljujemo se vsem, ki ste nam donirali materialna ali finančna sredstva, vsem ki ste na dogodku prostovoljno delali in seveda vsem, ki ste z nakupom pripomogli k povečanju vrtčevskega sklada.
Upamo, da se vidimo prihodnje leto v še večjem številu – mi že kujemo načrte kako bomo dogodek naredili še bolj zabaven in tako pozdravili prihod poletja in se poslovili od otrok, ki jeseni odhajajo v šolo.

(Skupno 157 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost