NAMENITEV DELA DOHODNINE SKLADU VRTCA OŠ JANKA MODRA, DOL PRI LJUBLJANI

Spoštovani starši, zaposleni in vsi ostali!

Obveščamo vas, da je Šolski sklad OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani, enota vrtec, uvrščen na seznam upravičencev do donacij iz namenitve dela dohodnine za leto 2022.
Na vas se tako obračamo s prošnjo, da del svoje dohodnine (do največ 0,3 %) namenite ravno našemu skladu, saj bodo z vašim sodelovanjem namen in dejavnosti sklada veliko lažje uresničljive. Na ta način pa vi sami seveda ne boste popolnoma nič prikrajšani, saj gredo sredstva sicer v državni proračun. 

Postopek lahko opravite na 2 različna načina:

  1. Izpolnite priloženi obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije s svojimi podatki in ga natisnite. Obrazec naj vaš otrok odda vzgojiteljici, ki ga bo posredovala tajništvu vrtca, lahko pa ga tudi vi sami odnesete ali pošljete na pristojni davčni urad. Za obrazec lahko tudi zaprosite svojo vzgojiteljico.
  1. Elektronsko − preko portala e-Davki
    NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE

Zahtevani podatki:
Zavezanec: Šolski sklad OŠ Janka Modra Dol pri Ljubljani, enota vrtec
Davčna številka: že izpolnjena na obrazcu

Davčni organ bo upošteval veljavne zahteve, s katerimi bo razpolagal na dan 31. decembra, zato vas prosimo, da zahteve oddate do konca leta 2022. Zahteva velja do trenutka, ko davčni organ prejme novo zahtevo ali preklic zahteve.

Za vaše prispevke in doprinos k delovanju našega sklada se vam najlepše zahvaljujemo in vam obljubljamo, da bomo z njimi ravnali preudarno in v dobrobit vseh otrok našega vrtca!

Upravni odbor šolskega sklada OŠ Janka Modra Dol pri Ljubljani in vodstvo vrtca

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost