​Spoštovani starši,

z velikim veseljem vas pozdravljam ob začetku novega vrtčevskega leta! Vsak začetek prinaša novo energijo, priložnosti in izzive, zato smo veseli, da lahko vaši otroci delijo ta pomemben del svoje rasti in razvoja z nami.

V vrtcu se zavedamo, da so prvi koraki v svet znanja in druženja ključnega pomena za vsakega otroka. Naša skupna naloga je ustvariti okolje, kjer se bodo otroci počutili varne, sprejete in motivirane za raziskovanje in učenje. Verjamemo v moč partnerstva med vrtcem in vami, starši. Sodelovanje in odprta komunikacija so temelj, na katerem gradimo uspešne zgodbe in veseli nas, da ste vi pomemben del te zgodbe.

V prihajajočem letu bomo še naprej spodbujali radovednost, ustvarjalnost in medsebojno spoštovanje. Naše strokovne ekipe bodo skrbno načrtovale dejavnosti, ki bodo prilagojene interesom in potrebam vaših otrok, ter jim pomagale razvijati njihove talente in sposobnosti. Prav tako se bomo trudili, da boste starši čim bolj vključeni v življenje in dejavnosti vrtca, saj se zavedamo, kako pomembno je vaše sodelovanje.

Veselimo se vseh skupnih doživetij, praznovanj in majhnih, a pomembnih korakov, ki jih bodo vaši otroci naredili v tem šolskem letu. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili nepozabne spomine, ki bodo vaše otroke spremljali še dolgo.

Hvala vam za zaupanje in podporo. Želimo vam uspešno in zadovoljno vrtčevsko leto!

Lep pozdrav,

Melita Petrič, pomočnica ravnatelja

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 3)